Modérateurs: Staff Home-Cinéma, Staff Juridique • Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 2 invités

Spyder3 Express

Message » 01 Déc 2009 21:37

Pardonnez moi, mais je ne parle pas francais tres bien.

Does HCFR work with the new Spyder3 Express? When I run HCFR, I get a message "Spyder3.dll returns an error during initialization."

Merci.
greyhound
 
Messages: 5
Inscription: 01 Déc 2009 21:32
  • offline

Annonce

Message par Google » 01 Déc 2009 21:37

 
 
Publicite

 
Encart supprimé pour les membres HCFR

Message » 02 Déc 2009 2:39

Hi Greyhound.

I'm interested by the new Spyder3 Express to calibrate my laptop computer. Try to install the spyder3 software and copy the 'spyder3.dll' in the HCFR installation directory.
I found in this topic : viewtopic.php?f=1134&t=29904800 that you have to copy the dll to make it works but I don't know with the spyder3 express.
Let me know if you solved the issue, I want to buy a Spyder3 but I don't know if I have to take the 'express' or 'pro' model.

Cheers
Remmun
 
Messages: 2
Inscription: 02 Déc 2009 2:05
  • offline

Message » 02 Déc 2009 5:43

I've done that and still gotten the error message.

Je l'ai fait et la meme message erreur.
greyhound
 
Messages: 5
Inscription: 01 Déc 2009 21:32
  • offline

Message » 03 Déc 2009 0:25

Hum, maybe try to download the software for Spyder3 Elite or Pro on Datacolor website (http://support.datacolor.com/index.php? ... ds&_a=view). Install it and copy the spyder3.dll from this software and try again.
Apparently, the Spyder3 Elite and Pro have the same hardware, only the software disable some functions. I don't know if the Express hardware is the same as Pro and Elite... Try it, it cost nothing.
Remmun
 
Messages: 2
Inscription: 02 Déc 2009 2:05
  • offline

Message » 03 Déc 2009 5:47

In response to my e-mail, Datacolor told me that the Spyder3 Express hardware was different from the Elite and Pro hardware.
greyhound
 
Messages: 5
Inscription: 01 Déc 2009 21:32
  • offline

Message » 04 Déc 2009 12:33

une astuce qui pour moi a fonctionné. voici les drivers des spyder3 classiques

http://www.megaupload.com/?d=9CTK7TEZ

copier les fichiers dans:
C:\Program Files\ColorHCFR\Pilote_USB
C:\Program Files\ColorHCFR
C:\WINDOWS\system32

bon courage
sav-audiofrequences
Pro-Commercant
Pro-Commercant
 
Messages: 2
Inscription: 04 Déc 2009 12:13
  • offline

Message » 04 Déc 2009 16:11

Une question s'il vous plait - Copiez-vous trois fichiers (CGamma.dll, Spyder3.dll, CSensor.dll) dans Pilote_USB, ColorHCFR, et Sysem32 ou copier seulement Spyder3.dll fichier?
greyhound
 
Messages: 5
Inscription: 01 Déc 2009 21:32
  • offline

Message » 04 Déc 2009 23:25

les trois fichiers dans les trois destinations

chez moi ca marche du feu de dieu.
sav-audiofrequences
Pro-Commercant
Pro-Commercant
 
Messages: 2
Inscription: 04 Déc 2009 12:13
  • offline

Message » 09 Déc 2009 18:26

C'est travaille. Merci beaucoup.

It works. Thank you very much.
greyhound
 
Messages: 5
Inscription: 01 Déc 2009 21:32
  • offline

Message » 13 Déc 2009 19:44

sav-audiofrequences a écrit:les trois fichiers dans les trois destinations

chez moi ca marche du feu de dieu.

+1 chez moi aussi, un grand merci !

La configuration dans mon profil


Panasonic BDT 500 - Accuphase DP430 - Accuphase E213- Focal Electra 1028 BE2.
Cables HP: Kimber 8VS, Modulation: QED & Viablue
Daniel c
Membre HCFR
Membre HCFR
 
Messages: 888
Inscription: 29 Oct 2003 23:00
Localisation: 77400
  • offline


Retourner vers Les sondes de calibration

 
  • Articles en relation
    Dernier message